5 voordelen van YouTube Premium

Overweeg je een upgrade naar YouTube Premium, maar weet je niet zeker of het de investering waard is? In dit artikel bespreken we de vijf belangrijkste voordelen van YouTube Premium en hoe het je kijkervaring kan verbeteren.

Advertentievrije weergave

Een van de meest aantrekkelijke voordelen van YouTube Premium is de mogelijkheid om video’s te bekijken zonder onderbrekingen van advertenties. Met YouTube Premium kun je ononderbroken genieten van de content van je favoriete makers.

Maar reclamevrij kijken is niet alleen handig – het kan ook je algehele kijkervaring verbeteren. Zonder de voortdurende pauzes voor advertenties kun je helemaal opgaan in een video of serie en je volledig bezighouden met de inhoud. Bovendien worden video’s zonder advertenties sneller geladen en soepeler afgespeeld, waardoor de kijkervaring soepeler verloopt.

Afspelen op de achtergrond en offline downloaden

Een andere geweldige functie van YouTube Premium is de mogelijkheid om video’s op de achtergrond af te spelen terwijl u op uw telefoon of tablet aan het multitasken bent. Dit is vooral handig als u naar een muziekvideo of podcast luistert en van app wilt wisselen of uw scherm wilt vergrendelen zonder de audio te stoppen.

Bovendien kunt u met YouTube Premium video’s downloaden naar uw apparaat om ze offline te bekijken. Dit is perfect voor als u geen internetverbinding hebt of wilt besparen op uw dataverbruik. U kunt zelfs video’s in hoge kwaliteit downloaden, zodat u ze ook zonder internetverbinding in de best mogelijke resolutie kunt bekijken.

Toegang tot YouTube Originals

Als YouTube Premium-lid hebt u toegang tot een groot aantal exclusieve content – waaronder YouTube Originals. Dit zijn originele series en films gemaakt door topcreators en speciaal geproduceerd voor het platform. Met YouTube Premium kun je deze series en films reclamevrij en in high definition bekijken.

Enkele populaire YouTube Originals zijn “Cobra Kai”, “The Try Guys” en “Impulse”. En omdat er steeds nieuwe content wordt toegevoegd, is er altijd wel iets nieuws en spannends te zien op YouTube Premium.

Muziek streamen met YouTube Music

Naast reclamevrije videoweergave omvat YouTube Premium ook een abonnement op YouTube Music – een aparte muziekstreamingdienst. Met YouTube Music kun je reclamevrij naar miljoenen nummers luisteren, afspeellijsten maken en zelfs nummers downloaden om ze offline te beluisteren.

De dienst omvat ook exclusieve content, zoals liveoptredens en remixen, en gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van uw luistergeschiedenis. En met de integratie van YouTube Music en YouTube Premium kunt u gemakkelijk schakelen tussen het bekijken van muziekvideo’s en het luisteren naar muziek zonder advertenties.

Geen leeftijdsbeperkingen meer

Bent u die vervelende waarschuwing “leeftijdsbeperking” bij bepaalde video’s beu? Met YouTube Premium heb je toegang tot alle content op het platform, zelfs als deze gemarkeerd is als leeftijdsbeperking. Dit betekent dat je al je favoriete video’s kunt bekijken zonder beperkingen.

Al met al biedt YouTube Premium een reeks voordelen die uw kijkervaring kunnen verbeteren en u toegang geven tot exclusieve content. Of u nu een muziekliefhebber bent, een fan van YouTube Originals, of gewoon reclamevrije video’s wilt bekijken, YouTube Premium heeft voor iedereen iets te bieden.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *